badr hari

"Badr Hari zou al jaren jonge sidechick hebben?" Yvonne onthult "Hij ziet haar als zijn trofee" (Beeld)

Algemeenaug 01 2023, 16:15
Eerder doken er al verhalen op over een vermeende affaire van Badr Hari. Badr zou volgens de geruchten naast zijn huwelijk met zijn vrouw Daphne een relatie hebben met Eefje Plet. Yvonne heeft een update over het verhaal op haar juicekanaal en zegt dat Badr al jaren een sidechick zou hebben.

Yvonne onthult "Badr ziet haar regelmatig"

In een Q&A sessie op Instagram krijgt Yvonne de vraag hoe het zit tussen Badr Hari en zijn oppas. Ze zegt dat hij al jaren is getrouwd met Daphe, maar al jaren een hele jonge sidechick zou hebben. Yvonne vertelt: "Deze meid zag hij regelmatig toen zijn vrouw nog in Marokko woonde en spraken ze vaak of in de woning die hij hier in NL heeft. Inmiddels wat minder frequent omdat ze nu weer hier wonen.
De jonge meid krijgt ook vaak spullen van hem, zoals een designer, tas etc.

"Hij ziet haar als zijn eigendom"

Volgens Yvonne ziet Badr Hari haar een beetje als zijn eigendom. "Zijn trofee. Ze is nog jong en heeft volgens een spion eigenlijk niet heel veel inspraak in de affaire. Als hij haar wil zien dan gebeurt dat gewoon. Ook wordt hij leip als andere mannen alleen al met haar komen praten. Op een festival een tijd terug had hij zelfs al zijn vrienden ingeschakeld om haar in de gaten te houden. Toen oude klasgenoten een praatje met haar kwamen maken, heeft hij hen weg laten sturen. Zijn vrouw weet hier overigens wel vanaf, maar hanteert een gedoogbeleid."

Bekijk hier de beelden

whatsapp image 2023 10 27 at 163401 576x1024
Bron: Instagram, Yvonne, Sportnieuws