mariah krafft ayc1g5wv3aa unsplash1 scaled

Bruidegom gaat vreemd met fotografe bruiloft! Bruid eist geld terug!

Algemeenmei 16 2023, 14:08
Een kersvers echtpaar haalde helaas hun eerste jubileum niet. De bruid zal bovendien geen prettige herinneringen meer hebben aan hun trouwdag. Haar echtgenoot zou namelijk naar bed zijn geweest met hun 20-jarige trouwfotografe. Nadat ze hierachter kwam, eiste ze het geld dat ze betaalde voor de trouwfoto's terug. Dit deed ze bij de hoofdfotograaf, die de desbetreffende dame inhuurde. De bruid zou zelf foto's hebben meegestuurd, die de affaire zouden bewijzen.
De hoofdfotograaf vertelde het verhaal op Reddit: "Eerder deze zomer werd ik geboekt voor een huwelijk. Mijn gebruikelijke tweede fotograaf kon niet komen, dus vond ik iemand anders online die ik goed werk vond leveren. Hoe dan ook, zij en ik deden de bruiloft en alles leek zoals gebruikelijk zakelijk. Foto's waren bewerkt, aan de klant geleverd, alles was goed.
Hij ging verder: "Toen kreeg ik een e-mail van de bruid. Ze wilde een terugbetaling omdat de dame die ik had ingehuurd als tweede fotograaf voor de dag na de bruiloft met haar man had geslapen.”

Klus is een klus

“En ze voegde ook foto's van zijn telefoon toe om het te bewijzen,” vertelde de hoofdfotograaf. “Ik heb nog niet gereageerd maar wat moet ik doen?” vroeg hij op Reddit. "Ze heeft me ingehuurd voor een klus en de klus is voltooid en het product is geleverd. Maar ik heb ook het gevoel dat dit zou zijn alsof ik een professionele hondenuitlater was die de hond van een klant uitliet en hem later neerschoot. Natuurlijk wordt de tweede fotograaf beschouwd als een zelfstandige en niet als een werknemer, maar toch… Ik voel echt met deze dame mee, maar dat is ook veel geld om terug te moeten geven voor werk dat is gedaan."
De meeste mensen op Reddit stonden waren het eens met de hoofdfotograaf: "Dit klinkt hard, maar haar man zou vreemdgaan ongeacht wie je tweede fotograaf was. Het is niet jouw schuld dat ze met hem is getrouwd," zei iemand. " Vertel haar dat je het jammer vindt om te horen, maar dat er geen manier is om een terugbetaling te doen voor een voltooide dienst volgens je contract," suggereerde iemand anders.

Sympathie bruid

Toch was er ook één iemand wiens sympathie voor de bruid het andere oversteeg: " Ik weet niet waar de mensen hier over praten, ik zou haar volledig terugbetalen. Als ze dit verhaal overal verspreidt, online, recensies, podcasts, staat JOUW naam op het fotografiecontract. Ik zou zeggen: 'Het spijt me echt dat dit is gebeurd, ik had geen idee. Ook al heb ik mijn werk goed gedaan, ik ga je terugbetalen alleen vanwege de situatie en ik voel met je mee.’ Laat ze ook een geheimhoudingsovereenkomst tekenen waarmee ze instemt jouw naam nooit bekend te maken.”

Bekijk hier gerelateerde video's:

Bron: Reddit