lars veldwijk laatste fotoontwerp zonder titel 1

Ex van Monica Geuze op straat gezet door zijn voetbalclub na strafbaar feit!

Algemeenjun 28 2023, 11:39
De 32-jarige voetballer kwam in augustus in het nieuws vanwege rijden onder invloed. Zijn Zuid-Koreaanse voetbalclub Suwon City heeft nu besloten dat Lars Veldwijk de club moet verlaten. Lars' contract wordt op 30 september ontbonden.

Statement van club

"We verontschuldigen ons oprecht voor dit incident richting de fans die Suwon City liefhebben", meldde de club van Lars Veldwijk in een verklaring op Instagram. De voetbalclub nam afgelopen jaar ook al afscheid van een voetballer die diep in het glaasje had gekeken. "De club heeft de Koreaanse voetbalbond op de hoogte gebracht en is van plan om maatregelen te nemen", vermeldde Suwon anderhalve maand geleden, na het incident met Veldwijk.

Lars Veldwijk

In de zomer van 2020 maakt hij zijn debuut bij de club Suwon City. Hij was daarvoor zes maanden actief bij Joenbuk Hyundai Motors. Veldwijk begon in de zomer van 2020 bij Suwon City. Daarvoor was hij een half jaar actief bij Jeonbuk Hyundai Motors. De zevenvoudig Zuid-Afrikaans international had nog tot eind 2024 een contract in Zuid-Korea. Op de Nederlandse velden speelde Veldwijk voor onder meer Excelsior, PEC Zwolle, FC Groningen en Sparta Rotterdam.

Ex van Monica Geuze

Lars Veldwijk onthult een tijd geleden de ware reden achter de breuk. Het gerucht ging dat het kwam doordat Lars een grote transfer naar het buitenland kon maken. Dit terwijl Monica juist haar carrière in NL heeft en niet mee kon gaan. Dat bleek ook de genadeslag van de relatie te zijn, zo onthult Lars. Een transfer naar de andere kant van de wereld, Zuid-Korea. Lars Veldwijk onthult dat hij bij zijn club Jeonbuk Hyundai Motors Football Club een geld bedrag verdient dat je in Nederland alleen bij een topclub krijgt.

Bekijk hier de beelden