https s3 newsifier

Conor McGregor betrapt met vriendin andere man! Deelt klappen uit! 'S** in toilet' (video)

Algemeenmei 19 2023, 8:08
Conor McGregor is momenteel een van 's werelds bekendste vechters. De UFC-ster zou volgens omstanders in gevecht geraakt zijn in een café. Het gevecht zou zijn uitgebroken na een begrafenis. Iemand op TikTok deelde een spraakmemo waarin je kunt horen dat de vechter betrapt zou zijn op een toilet met de vriendin van een andere man. Het schijnt het zoveelste incident te zijn in een reeks geweldplegingen de afgelopen weken.

Conor McGregor geweldsincident

Als UFC-vechter heeft hij al een grote reputatie in de ring. Ook raakt hij in zijn vrije tijd geregeld verwikkeld in geweldsincidenten. Op sociale media zijn mensen druk aan het speculeren over waarom het gevecht uitbrak. Voorlopig kregen nog geen van de geruchten bevestiging. De Ierse man heeft een indrukwekkende vechtstijl. Je zou denken dat mensen daarom wel twee keer nadenken voordat ze hem aanvliegen. Toch lijkt dit voor veel mannen soms juist een rede om hem uit te dagen en zichzelf zo te willen bewijzen. Al zou de laatste plaats waar je verwacht dat zoiets gebeurt natuurlijk een begrafenis zijn.

Conor McGregor onderzoek politie

Het personeel van het café verklaarde dat Conor McGregor zich netjes gedroeg gedurende de begrafenis. Zij stellen dat onrust werd veroorzaakt door andere aanwezigen. De vechter en zijn beveiliging verlieten na het gevecht het café. De politie doet onderzoek naar het voorval. Er zijn nog geen officiële verklaringen gedaan. We zullen in de gaten houden wat er in de komende tijd bekend gemaakt zou worden. TMZ laat weten dat er lopend onderzoek is.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Twitter