dee 1

Dee van der Zeeuw gaat voor pikante lingerie! (beelden)

Algemeenjun 29 2023, 8:39
Dee van der Zeeuw, ook wel bekend als de ex-vriendin van Enzo Knol, laat zich van een andere kant zien. De influencer gaat namelijk voor een pikante fotoshoot in lingerie.

Lingerie

De influencer heeft een samenwerking met een lingeriemerk en zet de bloemetjes buiten, zoals ze dat zelf ook omschrijft. Dee van der Zeeuw is een jaar geleden bevallen en is weer helemaal topfit. Dit laat ze dan maar al te graag zien in haar pikante lingerie.
Op social media trakteert ze op de beelden. De influencer schittert in drie pikante setjes en toont haar nieuwe figuur. Haar volgers genieten en gaan volledig los in de comments.
dee

Reacties

"Wow dat figuur! en dat na een zwangerschap van pas 1 jaar geleden?!", reageert een volger onder de video. Volgers maakt het niet uit, wat Dee van der Zeeuw aan heeft. "Al trek je jou een vuilniszak aan, my god wat een lijf", laat een ander weten.
Er zijn ook volgers, die het minder kunnen waarderen en het niet nodig vindt, dat ze dit deelt. "Moet dat nou zo hou dat voor jezelf of je man", schrijft een volger. Anderen schieten in de verdediging en nemen het op voor de influencer.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 07 29 at 103551 599x1024
screenshot 2023 07 29 at 103311 595x1024
Bron: Instagram