dries roelvink

Dries Roelvink 'peperdure' vakanties kan weeshuis helpen!

Algemeenjun 22 2023, 8:04
Dries Roelvink is inmiddels uitgegroeid tot een echt reis influencers. Op social media deelt, de zanger allerlei vakantiekiekjes in restaurants. Daar zit natuurlijk een prijskaartje aan.

Wijntest

De zanger heeft onlangs nog een wijntest gedaan, die goed in de smaak viel bij zijn volgers. De video is inmiddels al 40 miljoen keer bekeken. Dries Roelvink lijkt een trend te zijn gestart, want de video's worden nagemaakt door andere TikTokkers. Hij let nog wel op het budget.
'Ik ben natuurlijk van de wijn. Op de wijnkaart staan soms flesjes van 65.000 euro, dus ik zei tegen Dave: ‘Ik moet me nu niet gaan vergissen en de verkeerde gaan aanwijzen.’ Ik heb er uiteindelijk een besteld van 130 euro'.'
dries roelvink

Budget per dag

Dries lijkt te genieten van zijn leven en strooit met geld. 'Als je een beetje normaal doet hier, ben je rond de 500-600 euro kwijt per dag, met z’n tweeën. Dat is buiten de kosten van je hotel om', laat de zanger weten. Hij maakt er geen geheim van dat hij, een aardig zakcentje verdiend. 'Ik verdien een hoop geld, dus ik ben in de positie om dat te kunnen doen, op mijn leeftijd. Maar we doen helemaal niet gek voor dat geld hoor'.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl