screenshot 12 6 2023 14 57 09

Famke Louise neemt beveiliging voor eigen veiligheid?!

Algemeenjun 28 2023, 7:44
Famke Louise maakt zich zorgen over haar veiligheid. De zangeres heeft beveiliging ingeschakeld om zich veiliger te voelen. Op social media deelt ze beelden.

Beveiliging

Famke Louise deelt een foto waar ze in de lift staat met een man op de achtergrond. "Beveiliging deze dagen", schrijft ze erbij. De zangeres krijgt te maken met online haat een bedreigingen. Dit zou in het verleden al vaker zijn gebeurd. Volgens Roddelpraat is het vermoeden dat er weer sprake is van bedreigingen en dat ze nu beveiliging inschakelt.
famke

Gezinsuitbreiding

De zangeres en haar vriend Denzel Slager hebben samen een zoontje. De twee zouden denken aan gezinsuitbreiding. Het koppel heeft daar geen geheim van gemaakt. Zou ze weer zwanger zijn, waardoor ze zich nog onveiliger voelt? De zangeres deelt weinig beelden van haar zoontje vanwege haatreacties, die zij eerder ontvingen.
"Daarom zijn wij voorzichtig met het laten zien van Nówie. Kotsmisselijk word ik van al die haat.”, liet ze eerder weten.

Oppassen

Famke en Denzel lijken een enorm druk leven te hebben. Haar moeder zou eerder ook hebben verklaard, dat ze klaar is met oppassen. "Van een spion hoorde ik dat Famke en Denzel hun kindje echt heel vaak naar haar moeder brengen om op te passen. Zo vaak dat haar moeder heeft gezegd: ‘Drie volle dagen in de week vind ik wel genoeg’. Wist niet dat Famke en Denzel het zo druk hadden", aldus Yvonne Coldeweijer.

Bekijk hier de video

image 11 591x1024
Bron: Kijk.nl, Roddelpraat