boef

Geert Wilders verschijnt in grootste show ooit van Boef! (Beeld)

Algemeenapr 28 2023, 8:37
Boef stond twee keer op het podium in de AFAS in Amsterdam. Dit was zijn grootste show ooit. Er was zelfs een verrassingsact. Niemand minder dan Geert Wilders speelde een rol in de show.

Deepfake

Op social media deelt de rapper beelden van PVV-leider Geert Wilders. Achter hem staat een groot scherm waar Wilders het publiek toespreekt. "Laat ik jullie allemaal in de boeien slaan, bitch. Wat denken jullie wel niet, opblazen", zegt hij in een deepfake-video.
boef wordt vader 1024x546

Grootste show ooit

Boef stond in een uitverkocht AFAS. De kaartverkoop was binnen één minuut uitverkocht. Kort daarna werd er een tweede concert aangekondigd.
Eerder vertelde hij dat de show legendarisch zou zijn. "Ik heb niet op veel festivals gespeeld. Daardoor heb ik eigenlijk vrijwel nooit echt kunnen uitpakken met mijn liveshow. Ik verheug me daarom des te meer dat ik nu zelf op eigen kracht een grote show kan neerzetten voor mijn fans. Het gaat legendarisch worden, let maar op", liet hij weten.

Gastoptreden

Het bracht onder andere Ronnie Flex en Lil Kleine. De twee hebben al meerdere hits op hun naam staan. Voor Lil Kleine zijn comeback kwamen ze met een nieuw nummer Herinnering . Hierin lieten zij zich beiden uit over hun exen.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 05 28 at 105152 870x1024
Bron: Kijk.nl, Instagram