screenshot 30 8 2023 16 04 00

Ferry Bouman is terug: Netflix dropt teaser van "Ferry" spin-off van Undercover

Algemeenjun 27 2023, 14:02
Ferry Bouman, de hoofdpersoon uit de Nederlandse hitserie Undercover, kreeg na het succes van de serie nog een spin-off. Voordat hij de grootste drugsbaron van de Benelux werd, moest hij eerst omhoogklimmen. In de spin-off Ferry volg je zijn verhaal voordat hij de grote man werd die we kennen uit Undercover. Vandaag kwam de trailer van de nieuwe serie online.

Ferry Bouman in Ferry

Ferry Bouman is beginnend xtc-maker en probeert een plek te veroveren in de Brabantse onderwereld. Zijn zwager Lars, en zijn vrienden John, Remco en Dennis helpen hem om zijn grootst concurrent en een gevaarlijke motorclub van hun troon te stoten. Als de liefde van zijn leven Danielle te maken krijgt met de zwarte kanten van het criminele bestaan, beseft Ferry pas wat hij allemaal moet opofferen om de grootste te worden.


Frank Lammers


Frank Lammers, geboren op 10 april 1972, is een veelzijdige Nederlandse acteur en regisseur die bekend staat om zijn indrukwekkende carrière in zowel film, televisie als theater. Zijn expressieve en charismatische verschijning heeft hem een prominente plaats gegeven in de Nederlandse entertainmentindustrie.


Lammers brak door bij het grote publiek met zijn rol als de markante crimineel in de populaire film "Minder is Meer" (2008). Zijn veelzijdigheid wordt getoond door zijn vermogen om zowel komische als dramatische rollen met overtuiging te spelen. Hij heeft samengewerkt met vooraanstaande regisseurs en acteurs, waardoor hij zijn stempel heeft gedrukt op een breed scala aan projecten.


Naast zijn acteerwerk heeft Lammers ook zijn vaardigheden als regisseur getoond. Hij heeft verschillende succesvolle theaterproducties geregisseerd en heeft bewezen dat hij een goed begrip heeft van het creëren van boeiende en meeslepende verhalen.


Lammers wordt geprezen om zijn vermogen om diepgaande emoties over te brengen en complexe personages tot leven te brengen. Zijn overtuigende optredens hebben hem lovende kritieken opgeleverd en hem een plek bezorgd als een van de meest gerespecteerde acteurs in Nederland.


Met zijn toewijding aan zijn ambacht en zijn vermogen om zowel voor de camera als op het podium te schitteren, blijft Frank Lammers een invloedrijke en geliefde figuur in de Nederlandse entertainmentwereld. Zijn voortdurende bijdragen aan film, televisie en theater dragen bij aan zijn erfenis als een veelzijdig talent dat zowel het hart van het publiek als de bewondering van zijn collega's heeft gewonnen.


Bekijk hier de video

Bron: Youtube