gordon gavin

Gavin verklapt per ongeluk dat hij bij Gordon thuis is? Dit zou bewijs zijn (beeld)

Algemeenmrt 20 2023, 14:37
Gavin en Gordon hadden misschien wel de kortste en meest intense romance ooit. Binnen vier maanden raakten ze hopeloos verliefd op elkaar, verloofden ze zich en was het ook alweer over. De kranten, bladen en websites stonden er vol mee. Heel Nederland koos een kant en dat was niet altijd die van de zanger.
Volgens Gordon gingen ze uit elkaar, omdat Gavin achter zijn geld aan zat en een spelletje met hem speelde. Gavin vertelde daarentegen een heel ander verhaal. Die beweert juist dat Gordon manipulatief is en drugs gebruikt. In een uitgebreid interview haalt hij Gordon volledig door het slijk.

Gavin op Grindr

Nu komt juicekoningin Yvonne met een verrassende twist dankzij een van haar spionnetjes in Amsterdam. De desbetreffende spion woont vlak achter Gordon in Amsterdam Noord en kwam iets opvallends tegen op de gay datingapp Grindr.
Op de app verschijnen de profielen van mensen die fysiek het dichtstbij zijn namelijk bovenaan. Een profiel met de naam en foto van Gavin verscheen bij hem bovenaan, dat wil zeggen dat de gebruiker van dat profiel dus erg dichtbij moet zijn. Deze dingen wijzen er dus op dat Gordon's kersverse ex misschien weer bij hem op de bank zit!

Nepprofiel

Een andere theorie komt van een volger van Yvonne als ze deze merkwaardige ontwikkeling op Instagram deelt. "Of Gordon maakt een profiel aan met de foto van Gavin?", reageert de volger op Yvonne's verhaal. "Whaha ja dat zou ook nog kunnen!", schrijft Yvonne bij de reactie.

Bekijk de beelden hieronder:

Gavin
Gavin
Gavin
Bron: Instagram
"}])