pierre

Pierre van Hooijdonk pakt racist keihard die foto met hem maakt!

Algemeenmei 02 2023, 9:45
Pierre van Hooijdonk geeft een racistische jongen, een koekje van eigen deeg. De jongen denkt volgende keer wel twee keer, voordat hij dit soort uitspraken op social media gooit.

Racistische uitspraak

Pierre van Hooijdonk dacht op de foto te gaan met twee fans. Alleen dat bleek toch niet zo te zijn. De jongen deelt namelijk de foto op social media met een racistische uitspraak. "Pierre kanker zwarte homo", luidt de caption van de jongen. Hij had zelf niet gedacht dat, de foto weer terecht zou komen bij de ex-voetballer.
screenshot 2023 06 02 at 122317

Aangepakt

Hij pakt de jongen aan en repost de foto met de tekst op zijn Instagram stories. "Jij ook bedankt voor de foto, lafaard", schrijft hij erbij. Om te laten weten dat er niet met hem valt te sollen, tagt hij de jongen zijn account erbij.

Brian Brobbey

Het is niet de eerste keer, dat spelers van kleur te maken krijgen, met racistische uitspraken. Afgelopen week sloeg Steven Berghuis, een ajax-supporter, die ook een racistische uitspraak zou hebben gemaakt naar speler Brobbey. Hij kon zich niet inhouden en haalde uit. Kort na het incident bood hij zijn excuses aan en kreeg hij een boete opgelegd.

Bekijk hier de beelden

screenshot 2023 06 02 at 120327
Bron: Kijk.nl, VKmag