ontwerp zonder titel 6 10

Thijs Römer intiem gespot met getrouwde influencer "Respectloos deze affaire" (Beeld)

Algemeensep 07 2023, 10:07
Queen of Jetlags Noor de Groot had gisteren een filmpje geplaatst waarin ze vertelde dat het niet zo goed met haar gaat sinds het bekend is ze een affaire heeft met Thijs Römer. De twee lijken echter nog steeds met elkaar te zijn. Yvonne deelde een story waarop zou te zien dat ze samen de hond uitlaten.

Thijs Romer en Noord de Groot hand in hand gespot

Volgens Yvonne Coldeweijer zouden de twee hand in hand gespot zijn. Thijs en Noor zouden gisteren gepot zijn in Hemmeland in Monnickendam: "Ze zouden de hond hebben uitlaten en zouden zelfs hand in hand hebben gelopen!”, deelt Yvonne. Wat zagen de spionnen nog meer? "Toen voorbijgangers langsliepen lieten ze elkaar los. De spion weet zeker dat ze het waren, want ze liepen heel dichtbij.”

Thijs en Noor nog samen

Yvonne heeft hier bewijs van. Ze deelt namelijk snel de foto waarop te zien is dat ze hand in hand lopen. Ze schrijft: "Respectloos dat deze affaire gewoon nog steeds wordt doorgezet, na al die schande die haar man Sander en zijn ex Igone hebben gepakt. Eerst als BABS bij hun huwelijk en nu alsnog met de bruid ervandoor".

Geen samenwerkingen sinds haar affaire met Thijs

Noor de Groot, ook welbekend als ‘Queen of Jetlags’, kwam afgelopen maanden vaker in het nieuws. Onlangs werd er bekendgemaakt door haar eigen man, dat zij inderdaad een affaire had met Thijs Römer. Dit is haar duur komen te staan.
Noor komt wel voor een koude kermis thuis. Na de onthullingen over haar affaire met de spraakmakende Thijs Römer, houden bedrijven hun handen van haar af en zetten ze de samenwerkingen stop. “Ik hoorde net dat partijen zich aan het terugtrekken zijn, en niet meer met haar willen samenwerken, omdat ze in opspraak is vanwege haar affaire met Thijs Römer”, aldus Yvonne Coldeweijer.
Ze zou een samenwerking hebben met het bedrijf ‘Dindi Home’. Hiervoor zouden ze samen een dekbedovertrek collectie uitbrengen. Maar door de negativiteit zien ze er toch maar van af.

Bekijk hier de beelden

lifeofyvonne 3230186828521839818 576x1024
lifeofyvonne 3230188473368694641 576x1024
screenshot 10 8 2023 15 23 22 1024x635
Bron: Instagram, DenD, Life of Yvonne