noa jutta jake

Noa Vahle haalt uit naar Jutta Leerdam en Jake Paul "Vreselijk!" (Video)

Algemeenmei 08 2023, 17:01
De dochter van Linda de Mol en TV presentatrice Noa Vahle moet helemaal niets hebben van het gedrag van Jutta Leerdam en Jake Paul. Ze haalt dan ook flink uit naar het sport- en entertainment koppel.

Jutta Leerdam en Jake Paul

Jake Paul won afgelopen weekend opnieuw een bokspartij tegen een grote naam uit de vechtsportwereld: Nate Diaz. Jutta Leerdam trok ook nogal de aandacht rondom de ring. Hélène Hendriks zit aan tafel bij de Oranjezomer en vraagt aan Noa : “Het is ook wel een hele knappe vrouw, natuurlijk. Dat vind jij ook wel leuk toch, Noa?”

Noa Vahle haalt uit

Noa haalt dan verrassend genoeg uit: “Nee, ik vind het echt verschrikkelijk. We hebben het nu allemaal over Jutta als de vriendin van Jake Paul. Dat vind ik een beetje zonde, want het is een fantastische topsporter. En dit is ook meer entertainment dan boksen, vind ik.”
Noa twijfelt of Jake een top pro-bokser, die nu in zijn prime-jaren actief is, kan verslaan: “Als je zo aankomt op een tank, dan ben je er écht in gaan geloven. Als je kijkt naar echt de sport, het boksen: hij heeft acht partijen gedaan en één keer tegen een echte bokser gevochten en die heeft hij verloren. Ik weet het niet.”

Bekijk hier de video en beelden van de wedstrijd + Jutta:

Via SBS6, Mediacourant, YT