peterselfie

Peter Gillis wordt vervolgd door het OM vanwege belastingfraude!

Algemeenjun 07 2023, 9:06
Er is al enige tijd onderzoek gedaan naar Peter Gillis door de belastingdienst. Hij zou ervan worden verdacht, dat hij belastingfraude heeft gepleegd. Hij wordt nu vervolgd, bevestigt een woordvoerder.

Belastingfraude

Uit het onderzoek zou zijn gebleken, dat hij niet te weinig aan zou hebben gegeven bij de belastingdienst. Peter Gillis wordt ook verdacht van witwaspraktijken en het niet op tijd doorgeven van vennootschapsbelasting. Er is nog geen datum over de zitting bekend. De realityster heeft de ene na de andere rechtszaak aan zijn broek hangen.
screenshot 2023 06 22 at 095230 e1687965021346 1024x594

Gevangenisstraf

Er staat een maximale gevangenisstraf op van zes jaar voor belastingfraude. Er zou ook een geldboete - die hij eerder heeft gehad voor zijn vakantieparken - worden opgelegd. De realityster heeft het er maar druk mee, maar de mogelijk is er ook dat de fiscus zijn bezittingen in beslag kan nemen.

Mishandelingszaak

Eerder zou hij in augustus moeten voorkomen, vanwege de mishandelingszaak van Nicol Kremers. Deze is nu verplaatst. Het Openbaar Ministerie heeft de behandeling van de zaak ingetrokken. Een van de aangiftes zou vragen om nader onderzoek. Kremers liet weten dat ze aangifte doet tegen minstens tien gevallen. De zaak loopt nu vertraging op. Het OM laat weten zodra er meer bekend is, dat dit wordt gemeld.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Roddelpraat