ontwerp zonder titel 6 9

Thijs Römer geheime liefde Noor de Groot spreekt zich uit! "Het gaat niet goed" (Beeld)

Algemeensep 06 2023, 14:13
Influencer Noor de Groot die een lange tijd de geheime liefde was van Thijs Römer spreekt zich uit op TikTok tijdens een Q&A (vragenronde). Ze vertelt dat het eigenlijk helemaal niet goed gaat. Noor de Groot en Thijs zouden sinds december 2021 een affaire hebben.

Noor de Groot verbreekt radiostilte

Ze verbreekt eindelijk haar radiostilte door een Q&A op TikTok plaatsen en vragen te beantwoorden die haar veel gesteld zijn. "Het is de laatste tijd een roerige tijd geweest, dus heel veel mensen vragen hoe het gaat na de afgelopen maanden. Om heel eerlijk te zijn: het gaat niet heel goed."

Affaire Noor de Groot en Thijs Römer

Een insider vertelde eerder aan de story over de affaire : "Daarnaast was Thijs op dat moment zelf ook pas twee jaar met Igone getrouwd. Igone weet, net als Sander, van niets. Tot overmaat van ramp hebben Igone en Noor op showbizzfeestjes in Amsterdam weleens een gezellig avond met elkaar beleefd…”

Een paar dagen voor de rechtszaak waren Thijs en Noor betrapt

Een paar dagen voor de rechtszaak van Römer, werd hij samen met Noor gespot. Hij kwam bij de influencer thuis en daar verschenen later foto's van in de Story. Er is op een later moment ook om opheldering gevraagd maar daar wilde Noor absoluut niks van weten.

Katja Schuurman reageert op Thijs Römer zaak

Onlangs reageerde Katja Schuurman voor het eerst uitgebreid gereageerd op de zaak van haar ex Thijs Römer. Thijs werd veroordeeld voor 1 maand cel na de online ontucht met de toen minderjarige Nena en gaat in hoger beroep. Katja heeft zich lang stil gehouden over de zaak, maar meldt nu o.a. "diepe pijn over een deel van het gedrag van Thijs" te hebben. Ze zegt dat er achter de muren veel wordt gesproken: "Binnen de beschermende muren van ons huis worden alle gesprekken gevoerd die nodig zijn om haar geloof in liefde en eerlijkheid heel te houden".

Bekijk hier de beelden vanaf minuut 1:47

Bron: Instagram, TikTok, DenD