screenshot 24 8 2023 11 50 34

Michella Kox doet pikante video Nicolleke na "Ik kom in de hel!" (video)

Algemeenjun 23 2023, 9:51
Michella Kox kreeg een tijdje geleden van ons Nicolleke Kremers een verzoek om samen te werken. De Brabantse diva wist niet hoe snel ze dat bericht belachelijk moest maken. Ze liet direct duidelijk weten dat ze absoluut niet met Nicol geassocieerd wil worden. Nu gaat ze nog een stapje verder en speelt ze haar pikante video na...
Op haar Instagram story's is het nooit saai. Michella weet hoe ze haar volgers (en haters) geëntertaind moet houden. Ze deelt zo'n beetje alles wat ze doet en meemaakt. Soms speelt ze zelfs even voor comédienne.

Michella doet Nicol na

Zo kon ze het niet laten om de pikante video van Nicolleke na te spelen. Haar collega reality-ster en tevens mede-Brabander maakte een filmpje waarin ze niets meer draagt dan een ochtendjas. Verleidelijk vertelt ze over haar 70% korting actie om met haar te kunnen chatten. Het feit dat ze zulke hoge korting weggeeft zou misschien iets kunnen zeggen over hoe goed haar business loopt.

Sarcasme

In echte Michella Kox stijl doet ze het filmpje na met een enorme bontjas over haar schouders gedrapeerd en een grote dosis sarcasme. Als tagline schrijft ze bij de story: "Ik kom in de hel" met een lachen van het huilen poppetje.

Bekijk hier de video:

Bron: Instagram
"}])