schermafbeelding 2023 05 05 om 174857 64552580a8c14

Heftige details onthult over agent die info lekte over Lil Kleine "minderjarige meisjes en d**kpics"

Algemeenapr 07 2023, 14:11
Heftige details kwamen vandaag naar buiten over de agent die informatie lekte over rapper Lil Kleine toen hij in bewaring was. Nadat hij de moeder van zijn kind mishandelde op beeld, arresteerden Amsterdamse autoriteiten de rapper. Een agent die werkzaam was waar hij vast zat lekte informatie over hem naar een tindermatch, die het op haar beurt doorspeelde naar Reality_FBI.
Volgens de agent zou Lil Kleine tijdens zijn bewaring op het politiebureau veel huilen en eten en drinken weigeren. Hij stuurde deze informatie via snapchat naar zijn match. Zij maakte er screenshots van en lekte het naar het Instagramkanaal.

Zedenfeiten

Nog veel erger is dat dezelfde man ook wordt verdacht van zedenfeiten. Heftige details werden vandaag bekend gemaakt over waar hij van wordt verdacht. Dit zou gaan om het "proberen aan te zetten tot ontuchtige handelingen door minderjarige meisjes". Een hoop dure woorden voor een viespeuk zijn tegen jonge kinderen proberen dingen te laten doen die absoluut nooit door de beugel kunnen. Ook zou hij "dickpics" hebben verstuurd.
Naast het feit dat hij dus de privacy van Kleine schonden zijn eed als agent compleet negeerde maakte hij de politie ten schande. Maar dat alles valt in het niet bij het zijn van een pedofiel.

Heftige details berecht

Vandaag moest hij terecht staan voor al deze strafbare en zeer schaamtelijke feiten. Zelf was hij niet aanwezig en liet zijn advocaat voor hem het woord doen. Hij betuigde geen berouw/spijt en er werd vier maanden cel en twee maanden voorwaardelijk tegen hem geëist. De advocaat deed een beroep op vrijspraak omdat het bewijs tegen de verdachte illegaal verkregen zou zijn. De uitspraak zal op 6 juli plaatsvinden.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 22 6 2023 15 40 26
Bron: Instagram