screenshot 18 7 2023 09 54 19

Megan neemt wraak op Joey met andere mannen! Delen pikante beelden! (video)

Algemeenjun 22 2023, 9:07
Megan en Joey Ceti hebben een paar dagen bonje met elkaar op social media. Eerder lekte zij, de app gesprekken tussen hen en nu worden er pikante beelden gedeeld. Het lijkt erop dat ze elkaar jaloers willen maken.

Ruzie

Het sprookje tussen de twee tortelduifjes is aan zijn einde gekomen. Megan en Joey Ceti halen beiden uit naar elkaar via social media. Eerder liet de Ex On The Beach-ster weten dat Joey, haar heeft achtergelaten op Ibiza. “Wanneer de liefde van je leven je in de steek laat om met hoertjes te gaan feesten in Ibiza … Nog nooit meegemaakt dit”, schreef de realityster.
Kort daarna zou zij, een vakantie hebben geboekt naar Chersonissos en dit kon Joey niet waarderen. Hij vond het namelijk vreemd en kreeg het vermoeden dat ze er met één doel naartoe is gegaan. Het blijkt want ze heeft de tijd van haar leven.
joey 1024x629

Wraak

De verdrietige Megan lijkt niet te zitten met de breuk. Er circuleren beelden rond, dat ze aan het genieten is op wilde feestjes. Zo werd er slagroom van haar afgelikt door een andere jongen. Eerder gaf ze aan dat ze spijt heeft met het avontuur met Marc Junior, maar leek ze het nog gezellig hebben met hem.

Bekijk hier de video

image 8 622x1024
image 9 578x1024
image 6 585x1024
Bron: Kijk.nl