ontwerp zonder titel 6 censored 2

'Jade Anna gezien met Ajax speler' "Ze was aanwezig in de Arena" (Beeld)

Algemeensep 10 2023, 12:06
Jade Anna is de afgelopen tijd niet te missen op de juicekanalen. Sinds het uit is met Gio wordt er volop gespeculeerd over haar liefdesleven en met wie ze nu date. Ze zou volgens RealityFBI zijn gespot met een Ajax-speler. Jade gaf eerder in een video aan dat ze haar liefdesleven voor nu liever privé houdt in tegenstelling tot Gio die Lynn al aan iedereen heeft voorgesteld op Youtube.

Jade Anna met een Ajax speler?

Volgens RealityFBI was Jade Anna aanwezig bij een wedstrijd van Ajax. Eerder was ook al aanwezig bij een wedstrijd van AZ. Er ging toen geruchten dat ze aan het daten is met Bryan Koster. Hij is de zoon van de commercieel directeur van AZ. Nu zou ze dus volgens de geruchten daten met een Ajax speler. Ze zou zijn gespot met Kenneth Taylor in Antwerpen. Er zijn nog foto's van de twee samen.

Jade Anna over Gio en Lynn

Onlangs beantwoordde Jada in een Q&A video op YouTube verschillende vragen. Het merendeel van de vragen gaan over Gio en Lynn: “Ik krijg heel veel de vraag, wat ik ervan vindt dat hij openbaar aan het daten is”. Ze vindt dat iedereen zijn eigen ding mag doen: “Ieder zo zijn ding. Ik heb er zelf voor gekozen om mijn liefdesleven gewoon lekker voor mezelf te houden.” Ze begrijpt Gio wel omdat hij elke dag volgt: “Als hij ervoor kiest vanwege zijn werk om dat wel te doen dan is dat aan hem. We staan er gewoon beide anders in”. Ze vertelt dat ze elkaar bijna niet meer spreken: “We spreken elkaar beide niet meer. Alleen het is wel gewoon goed. Als er wat is dan kan ik hem altijd appen. We hebben gewoon besloten na de vorige keer dat het gewoon niet verstandig is om veel contact te houden als dat we toen hadden”.

Bekijk hier de beelden

reality fbi 3232607371736044369 576x1024jpg
schermc2adafbeelding 2023 11 10 om 125437 1024x817
Bron: Instagram, YouTube, RealityFBI