jaimie

Jaimie Vaes bevestigt pikante 18+ fotoshoot! "Maar het levert niet veel op" (Beeld)

Algemeenjun 01 2023, 11:37
Jaimie Vaes heeft bevestigd uit de kleren te zullen gaan voor een pikant mannenblad. Ze zal poseren voor de cover, maar ook een hele ondeugende fotoserie van meerdere pagina's in het blad. Maar wat levert het haar op, volgens een insider niet erg veel.

Jaimie Vaes pikante 18+ fotoshoot

Jaimie bevestigt de fotoshoot in de Playboy met een foto van een vinger met een gelakte Playboy-nagel. In Shownieuws bespreken de showbizz kenners het: “Ze hebben al een tijdje gelden aangegeven dat toch weer te overwegen en nu hebben wij uit zeer betrouwbare bronnen gehoord dat Jaimie Vaes uit de kleren is gegaan al reeds. De fotoshoot zou al gedaan zijn en zij post zelf op haar Instagram een foto die ook weinig te raden over laat.”
“We hebben de Playboy ook gebeld en ook zij kunnen er niks over zeggen, maar binnenkort met ‘groot nieuws’ en dan mogen wij dat als eerste gaan vertellen, beloofden ze ons. Het lijkt haast wel te zijn dat Jaimie Vaes dus de Playboy in gaat.”

Wat betaalt het?

Maar wat betaalt het? Bedragen van rond de 100.000 worden in verband gebracht als vergoeding voor een celebrity in het blad, maar de kenner menen dat het veel minder wordt: “Hoeveel zal ze ervoor gekregen hebben? Ik denk toch niet zo veel. Ik denk dat je er met 20 duizend euro wel bent.” zegt Bart van Ettekoven.

Levert niet veel op?

Evert Santegoeds meent: “Ik denk het ook. Toen ze stopten was de oplage rond de 30 duizend per maand en ik denk dat je er nu heus nog wel 30 duizend kunt verkopen, vooral via Schiphol en eenmalig. Je krijgt een hoop publiciteit. Maar als er dan 1 euro per verkocht nummer naar jou gaat, dan mag je je handjes dichtknijpen. Het is een beetje een achterhaald concept, mede door internet.”

Bekijk hier de beelden

jaimievaes 354871809 805466917802534 3461683047062442806 n 1 819x1024
Via IG, Shownieuws
"}])