zara foto ontwerp zonder titel 1

Jongen probeert jas te stelen bij Zara in Amsterdam maar dit gaat flink mis (Video)

Algemeenjun 27 2023, 13:39
Winkeldieven proberen op allerlei manieren iets te stelen en soms lukt dit ook nog. Voor deze jongen liep het verkeerd af. In de video lijkt het alsof de jongen zijn eigen jas aan doet, maar dat blijkt later niet het geval. Hij heeft een jas uit de winkel aangedaan en wilde er vervolgens onopgemerkt mee vandoor gaan. Dat ging compleet mis.

Jongen steelt jas bij de Zara

De jongen denkt dat hij uit de winkel kan komen met zijn gestolen jas maar dat lijkt moeilijker dan hij waarschijnlijk had gedacht. De dief heeft geen schaamte en loopt vol goede moed naar buiten totdat een beveiliger hem te grazen neemt. Er zijn tegenwoordig zoveel beveiligingscamera's waardoor de kans nihil is dat je iets uit een winkel kan stelen.

Zara Amsterdam

Het incident vond plaats in de Zara in Amsterdam. De jas die hij probeerde te stelen was waarschijnlijk goedkoper dan het bedrag dat hij nu moet betalen. Hij heeft namelijk een boete gekregen van 181 euro. Daar had hij meerdere jassen van kunnen kopen. Zo nu en dan lijken dit soort video's tot copycat gedrag te leiden, maar dat zal bij deze diefstal niet het geval zijn. Aangezien het compleet mis afloopt.

Bekijk hier de video

Bron: Dailybuzz