Jutta Leerdam gevaarlijk bedreigd "Heeft knop voor bescherming"

Algemeenmrt 19 2023, 11:25
Sinds Jutta Leerdam met internationale beroemdheid Jake Paul gaat, zijn er meer ogen op haar gericht en moet de schaatser dus scherper zijn op haar veiligheid. Dat blijkt uit het feit dat ze de politie in heeft moeten schakelen, vanwege een ernstige bedreiging.

Jutta Leerdam

Hoewel Jutta Leerdam zelf al een publiekelijk persoon was, is haar bekendheid natuurlijk volledig internationaal gegaan sinds haar relatie met YouTuber Jake Paul. Jutta ligt nu onder een vergrootglas waarbij iedereen een mening heeft over haar en haar relatie met Jake. Sinds de twee hun relatie openbaar hebben gemaakt, wordt de schaatser overspoeld met haatberichten op social media.
Hoewel die berichten vervelend, maar vaak onschuldig zijn, heeft Jutta ook last van ernstige bedreigingen. Ze was onlangs te gast bij collegetour, waarbij ze liet weten nu een politieknop te hebben die ze kan gebruiken als er gevaar dreigt.

Ernstig bedreigd

Een van de volgers van Yvonne Coldewijer was namelijk te gast bij collegetour en deelde het verhaal van Jutta meteen met de roddelkoningin. Zo vertelde ze: "Twan vroeg haar naar het feit dat ze een politieknop (net als Tim Hoffman) en beveiliging zou hebben door haat en bedreigingen, uiteraard wilde ze daar ook niks over kwijt. Maar blijkbaar heeft ze dat nodig sinds ze Jake date. Maar je moet maar gaan kijken, wij vonden het een heel ongemakkelijk interview." Bekijk hieronder de screenshots die Yvonne Coldewijer deelde.
img 8027 613x1024
img 8028 608x1024
De volledige aflevering zal om 4 juni 20.00 te zien zijn op NPO2.

Bekijk hier de video

In onderstaande video vertelt Jutta Leerdam meer over alle aandacht die zij krijgt in de media.
Bron, beeld: Instagram
"}])