kees van der spek

Kees van der Spek redt collega's van gewapende overvaller! Spot hem op TV! (beelden)

Algemeenmei 01 2023, 10:49
Kees van der Spek heeft vol verbijstering voor de buis gezeten. Er viel hem namelijk iets op. Tijdens het programma 'Het perfecte plaatje' kwam hij een oud bekende tegen.

Het perfecte plaatje

Kees van der Spek gelooft zijn ogen niet, als hij wordt geconfronteerd met een oud bekende. Hij deelt beelden waarop een 'onschuldige' man op de achtergrond staat te kijken. Schijn bedriegt want deze man was eerder, oog in oog met van de Spek. Toen bleek hij nog een gevaar te zijn. Hij was namelijk gewapend.

Gewapende overvaller

"Verbijstering en hilariteit gisteravond toen wij 'Het perfecte plaatje' keken. Tijl Beckand en Rick Brandsteder gaan hier in Kaapstad door het oog van de naald! In 2020 vloerde ik deze gewapende overvaller bij een toiletgroep 30 meter rechts van deze opname", schrijft hij bij de post. De twee mogen van geluk spreken dat ze er zonder kleerscheuren vanaf zijn gekomen.
Bekende Nederlands reageren massaal onder de beelden. “Wat ben je toch een eindbaas”, reageert Freek Vonk. "Held", noemt Sylvana hem.
kees

Oplichters aangepakt

Van der Spek reist de wereld over met zijn programma 'Oplichters aangepakt'. De journalist krijgt het vaker aan de stok met hondsbrutale criminelen. Hij gaat de confrontatie aan met fraudeurs, oplichters en afpersers.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl