peter gillis

Man gaat tekeer op Peter Gillis! "Met je v*eze bek"

Algemeenmei 25 2023, 7:39
Deze man was niet zo blij met Peter Gillis. De realityster krijgt steeds vaker met kritiek te maken. Eerder werd hij aangeklaagd door zijn ex-vriendin Nicol en nu wordt hij waarschijnlijk ook nog eens van de buis gehaald.

Gaat los

Binnenkort sluit vakantiepark Het Blauwe Meer van Gillis, maar lijkt erop dat bezoekers nu al minder interesse krijgen. De boel ziet er best leeg uit. Deze man lijkt er toch nog het beste van te willen maken, in één van de vakantieparken van Peter Gillis. Alleen heeft deze man nog woorden voor hem.
"Nou jongens, met die k*****r Gilles moeten we toch een klein beetje gezellig worden. Dus we zitten gewoon tussen die idioten in. Allemaal de rotk*****r. Peter Gillis, met je vieze bek. Hey, vieze hoerenheuker. Kijk, je terras is leeg, volgende week geen Rolls Royce", laat hij weten.
screenshot 26 3 2023 13 54 50 1024x563

Einde Massa is Kassa

Peter Gillis dreigt waarschijnlijk nu ook zijn realitysoap kwijt te raken. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn ex-vriendin Nicol Kremers. Eerder maakte ze bekend dat ze aangifte doet voor meerdere mishandelingen. Zender SBS6 heeft besloten om de serie on hold te zetten en een besluit te nemen na de rechtszaak.

Bekijk hier de video

Nou jongens, met die k*****r Gilles moeten we toch een klein beetje gezellig worden. Dus we zitten gewoon tussen die idioten in. Allemaal de rotk*****r. Peter Gillis, met je vieze bek. Hahahahahaaaa ha ha. Hey, vieze hoerenheuker. Hahhahhaaa. Kijk, je terras is leeg, volgende week geen Rolls Royce.
Bron: Kijk.nl