marco borsato

'Marco Borsato aangesproken door fan, barst in huilen uit?!' (video)

Algemeenjun 17 2023, 10:20
Marco Borsato houdt zich al een hele tijd gedeisd, maar hij heeft nog veel fans. Radio 538-dj Tim Klijn vertelde vrijdag in de ochtendshow dat een fan hem laatst nog aan het huilen maakte, bij aan tankstation. Het verhaal kwam van een goede vriendin van hem die de zanger tegenkwam.
De vrouw zag de zanger en uit riep voordat ze het zelf doorhad naar hem dat ze zijn muziek zo miste. Hierop barstte de artiest schijnbaar in tranen uit. "Het raakte hem echt", aldus de dj.
Vorige maand postte Marco Borsato voor het eerst in een lange tijd weer eens iets op social media. Vanwege de beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag, naar minderjarigen, houdt hij zich al een lange tijd stil. Toch nam hij even de tijd om online zijn zoon Luca een compliment te geven.
Luca bracht namelijk zijn nieuwe single "Blame it on the wine" uit en zijn vader schreef "Je volgt je hart en passie zonder de hulp van platenmaatschappij of management. Componeren, studiowerk, look en feel, artwork, jullie doen echt alles zelf", op Instagram stories. "Dat bewonder ik in jullie! Blijf je hart volgen."
Aan de Shownieuwstafel vinden ze dat de zaak Marco Borsato nu maar even moet opschieten zodat iedereen weer verder kan met hun leven.

Bekijk hier de beelden: