marieke

Marieke Elsinga reageert op alle ophef na Def Rhymz grap! Legt uit! (Beeld)

Algemeenmrt 25 , 18:40
Marieke Elsinga heeft voor nogal wat commotie gezorgd vandaag nadat ze een grap maakte over de begrafenis van Def Rhymz. Het ging erom dat zij vond dat zijn hit 'Schudden' gedraaid moet worden bij zijn begrafenis, met dus de line 'zak zak zak maar lekker door'. Nadat eerder vandaag een familie lid van Def reageerde en boos Marieke online confronteerde heeft de radio dj nu zelf gereageerd op de ophef.
Marieke zegt o.a. dat zij samen met goede vriend Mattie het programma maakt en er wel eens foute grappen gemaakt worden tussen vrienden. Ze biedt haar excuses aan. Hieronder haar verhaal:
" Hier even een bericht van mij omdat ik op de radio onsmakelijke .grappen' heb gemaakt over Def Rhymz. Vandaag kreeg ik daar een hele hoop reacties op. In alle eerlijkheid was ik mij hier, tot de berichtgevingen, nog niet van bewust. lk ben bij mezelf te rade gegaan hoe dit kon gebeuren. lk ben namelijk niet iemand die te pas en te onpas mensen beledigt of lelijke grappen over mensen maakt. Mattie en ik zitten op de radio als vrienden, we praten open en bloot en dan maak je heel of en toe uitglijders, waarvan je daarna denkt "ooh, dit kan eigenlijk echt niet". lk ben alleen op dat moment live te horen op de radio, waardoor de grap niet meer tussen 'twee vrienden. wordt gemaakt, maar op een plek waar iedereen het kan horen en ik daarmee de familie en naasten heb gekwetst. Laat duidelijk zijn, ik wil mijn uitleg niet inzetten als slap excuus. lk heb gewoon een lelijke en domme fout gemaakt. lk heb er familie en naasten mee gekwetst en dat was echt niet mijn bedoeling. Dus bij dezen: sorry Liefs Marieke."
Niet iedereen accepteert haar excuses, juicechannel meent: "Ze wil haar uitleg niet inzetten als slap excuus, maar zo komt het wel over. Als de grap tussen twee vrienden werd gemaakt was het volgens haar wel oke. Ze volgt inmiddels ook het familielid van Def Rhymz op Instagram dus we kunnen er vanuit gaan dat er tussen hun ook contact is geweest."

Bekijk hier de reacties:

mariekeelsinga 1711473476 3332403525491159789 22825883 576x1024
"}])