screenshot 01 12 2021 18 03 04

Maxime Meiland heeft groot geheim biologische vader "Iemand gaat overstuur raken!"

Algemeenapr 21 2023, 12:41
Maxime Meiland houdt een groot geheim over de biologische vader van haar dochter verborgen. Het zal een grote confrontatie worden als blijkt dat niet haar man Leroy, maar haar ex-vriend Jaap de biologische vader is van dochter Claire,
Maxime's verhaal is bekend: Jaap, de biologische vader, verliet haar toen duidelijk werd dat Maxime haar kindje niet zou laten weghalen. Maxime probeerde in contact te komen met Jaap maar hij liet niets van zich horen.
Dit bleef zo tot Maxime met Leroy kreeg. Jaap wilde zijn dochter Claire graag zien en Maxime was in de war: ,,Moet ik die stabiele basis dan ineens weer overhoop gaan gooien omdat Jaap eindelijk zo ver is? Of zou het komen omdat hij zijn dochter nu opgevoed ziet worden door een andere man?”
Claire noemt Maxime's huidige liefde Leroy echter ‘papa’ zonder een ontmoeting met Jaap. "Claire weet nog niet dat haar biologische vader iemand anders is. Daar is ze nu nog te jong voor.” ,,Ik denk dat ik vanzelf zal merken aan hoe ze praat en hoe wijs ze over dingen doet. Dan pas kan ik het vertellen Ik denk dat ze er nu misschien alleen maar overstuur van zal raken.”
,,Het zou mooi zijn op een moment dat ze het goed begrijpt, maar nog wel zo jong mogelijk is. Je moet het ook weer niet te laat zeggen.”