ontwerp zonder titel 4 3

Sarah van Soelen sneert naar Monique Westenberg "Krijgt je vent ook eindelijk iets.." (Beeld)

Algemeenjul 18 2023, 11:04
Sarah van Soelen heeft een sneer uitgedeeld naar Monique Westenberg. In een TikTok-video plaagt ze de vriendin van André Hazes lichtjes door iets te zeggen over haar kookkunsten.

TikTok-video Sarah van Soelen

In een TikTok-video deelt Sarah van Soelen hoe ze een van favoriete gerechten maakt "Vandaag ga ik butter chicken maken", deelt ze in een video. "Jullie hebben geluk, want mijn opa en oma zijn er dol op. Dus laten we dat klaarmaken."

"Krijgt je vent eindelijk iets lekkers te eten"

Voordat Sarah begint met koken, kan ze het niet laten om nog een sneer uit te delen aan Monique Westenberg. :En de vrouwen die mij stiekem tóch bekijken en volgen: misschien kan je dit namaken en krijgt je vent eindelijk iets lekkers te eten".

"André heeft morgen butter chicken op tafel."

Hoewel Sarah geen namen noemt, is het voor haar volgers al snel duidelijk dat de opmerking gericht is op Monique. Onder het filmpje grapt iemand: "André heeft morgen butter chicken op tafel."
Eerst ontkent Sarah dat ze het over Monique heeft. "O, ik noem geen namen? Het gaat over het algemeen. Er zijn veel jaloerse vrouwen die stiekem mijn profiel bekijken terwijl ze kritiek geven voor niets," reageert ze. Maar niet veel later schrijft ze: "Maar het zou kunnen, ja."
Het kanaal Juicechannel noemt de actie van Sarah 'sneu'. "Zo jammer dat ze dit blijft doen. Hierdoor komt ze nooit van haar homewrecker naam af. Tenzij ze er trots op is," schrijft het kanaal op Instagram. "En dan ook eerst weer ontkennen dat ze het over Monique heeft, om het later toch maar stiekem te bevestigen. Zo sneu."

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2023 10 18 om 125653 640x1024
Bron: DenD, Tiktok, Instagram