monica

Monica Geuze gespot op dating app! "Gelijk raak en succesvolle date" (Beeld)

Algemeenaug 31 2023, 9:42
Monica Geuze zou weer actief aan daten zijn. Afgelopen weekend werd ze gespot met een man die ze zou hebben leren kennen via een datingapp. Ze zou de date als een groot succes hebben ervaren.

"Monica staat open voor een nieuwe man"

Ze staat open voor een nieuwe man in haar leven. Volgens Yvonne Coldeweijer is ze afgelopen weekend uiteten gegaan met een man bij het restaurant Le Forel in Amsterdam: "Zijn naam is Dave en ik geloof dat hij ondernemer is".

Eerste ontmoeting tussen Monica en de nieuwe man

De eerste ontmoeting tussen Monica en de nieuwe man Dave verliep zou volgens Coldeweijer goed zijn verlopen. "Ze leken echt te genieten en waren zelfs nog om 23:30 uur aanwezig!" Ze heeft de afgelopen maanden gedatet met Rijk, maar dat zou inmiddels over zijn: "Ook Monica en Rijk worden nog regelmatig betrapt terwijl ze elkaar zoenen... Een paar weken geleden gaf Rijk aan dat er geen relatie tussen hen is. Ik ben benieuwd of Rijk nu geleidelijk aan plaats zal maken". schrijft Yvonne.

Rijk wil liever vrijgezel zijn

Rijk Hofman bevestigt in zijn podcast dat ze niet meer daten. Volgens Rijk zou dit een gezamenlijke beslissing zijn geweest, maar volgens Yvonne zou er meer aan de hand zijn. Ze vertelt: "Ik heb het idee dat ze gewoon geen relatie met hem wil en dat Rijk zich daarbij heeft neergelegd". Yvonne beweert dat Rijk meer wilde en Monica niet: "Ik denk wel dat hij meer wilde, maar het heeft voor hem ook geen zin als zij niet wil binden. Dan is hij waarschijnlijk liever weer vrijgezel."

Bekijk hier de beelden

vignet monicaopdate
reality fbi 3225667881198010919 576x1024
Bron: Instagram, DenD, Life of Yvonne