screenshot 20 10 2023 14 38 05

Monica Geuze maakt alle mannen van Nederland gek maar blijkt niet nieuwe Bachelorette! (Video's)

Algemeenaug 20 2023, 9:20
Monica Geuze (28) en Videoland hebben een video gedeeld waaruit valt op te maken dat Monica meedoet aan "De Bachelorette". Ze presenteerde eerst 'De Bachelorette' maar ze lijkt de smaak helemaal te pakken te hebben, omdat ze nu op zoek zal gaan naar de nieuwe Bachelor.

Monica zoekt naar die ene ideale man

In een video die eerder vandaag werd gedeeld door Monica en Videoland vertelt ze: "Ik ben Monica Geuze en ik ben op zoek naar de ideale man ". Dat wekte de indruk dat zij zélf de Bachelorette zou zijn. Yvonne Coldeweijer reageert ook op de video: "Neeeee, hilaar". Nu blijkt echter dat het om een marketing stunt gaat en Monica slechts zal presenteren, in plaats van de Bachelorette zelf te zijn.

"Moet je hetero zijn om je op te geven?"

Er werd in ieder geval volop gereageerd op de video van Monica en Videoland. Influencer Duncan Tromp vraagt zich af: "Moet je hetero zijn om je op te geven? Asking for a friend". Fawry Not Sawry reageert ook: "Waar ik mij opgeven??". Een ander volger reageert: "Ik ga het inschrijfformulier hacken, zodat ik de enige ben".

'Relatie met Rijk voorbij'

Yvonne vraagt zich op haar juicekanaal af of de relatie met Rijk is afgekapt "Is deze rela met Rijk daarom afgekapt? Vanwege een business deal? Want spionnen zagen hem afgelopen week nog uit haar huis komen, dus die zien elkaar nog steeds regelmatig...".

Monica en Rijk Hofman

Monica Geuze en Rijk Hofman zijn niet langer aan het daten. Rijk heeft onthuld dat ze uit elkaar zijn, hoewel de twee afgelopen weekend juist weer bij elkaar waren en het weekend door hebben gebracht samen in een vakantiehuisje. De twee hebben een serieuze relatie altijd ontkend, maar het vermoeden steeg dat het wel aan was tijdens het weekend. Dat wordt nu officieel ontkracht: ,,Ik ben niet meer aan het daten. Ik heb natuurlijk de afgelopen tijd gedatet met iemand, ik ga er niet zoveel over vertellen. Maar wat ik wel kan vertellen, want dat is gewoon iets van mij persoonlijk, het weekend was fantastisch."

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2023 10 20 om 103346 593x1024
schermc2adafbeelding 2023 10 20 om 103402 599x1024
schermc2adafbeelding 2023 10 20 om 111923 645x1024
Bron: Instagram, Videoland