screenshot 19 7 2023 11 39 17

Monique Westenberg laat per ongeluk iets te veel zien bij challenge met André (video)

Algemeenmei 19 2023, 14:55
Monique Westenberg laat haar oude nieuwe liefde André Hazes samen met haar een challenge doen die ze waarschijnlijk op social media zag. Ze vraagt hem met haar mee te doen, maar dacht niet echt goed na over in welke houdingen ze vervolgens in beeld was...
De challenge die ze met André wil doen is er eentje die mannen niet zouden kunnen. Eerst ga je op handen en knieën. Vervolgens zet je een voor een je ellebogen op de grond met je vuisten onder je kin. En als laatste stap doe je je handen een voor een achter je rug en kom je met je bovenlijf rechtop op je knieën te zitten. De meeste mannen kunnen hun balans niet bewaren bij deze laatste stap en vallen voorover. Zo ook André. Dit zorgt natuurlijk voor hilarische beelden.

Monique Westenberg en André Hazes "andere vorm"

André en Monique zijn alweer even terug bij elkaar, maar wel in een unieke "vorm", zoals ze het zelf noemen. Hij spendeert namelijk maar een deel van zijn tijd bij haar thuis met zijn gezin. Verder woont hij in zijn eentje in een woning in Wilnis. Het schijnt zo te zijn dat de ouders en dan vooral de vader van Monique veel moeite heeft met het terug laten van André in Monique's kringen.

Radio 538

De vader van Monique Westenberg is niet de enige die nog heel goed weet wat er allemaal is gebeurd. Het feit bijvoorbeeld dat André meerdere keren vreemdging, werd hem laatst nog voor de voeten gegooid. Tijdens een radio-interview met Radio 538, werd hij erg ongemakkelijk toen een van de presentatoren dat hij nu met zijn eigen huis niet meer voor een uurtje moest inchecken bij Van de Valk.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 26 7 2023 16 50 38
Bron: YouTube