nicol

Nicol gaat gelijk krijgen over afleveringen weg?! "Talpa kan geen kant op!"

Algemeenapr 20 2023, 15:28
Nicol Kremers deed laatst aangifte van wel tien mishandelingen door haar ex Peter Gillis. Ze eiste vervolgens dat alle afleveringen van Massa is Kassa waarin zij te zien is, van televisie worden gehaald. Er wordt namelijk nog vaak over haar gesproken. Ook is ze nog regelmatig in het programma te zien.

Quitclaim

Nu schijnt het zo te zijn dat ze destijds nooit een zogenaamde " quitclaim " tekende. Dat houdt in dat Talpa misschien wel geen poot heeft om op te staan. Nicol zou dan nooit formeel toestemming hebben gegeven om beelden van haar tot in de eeuwigheid te gebruiken.

Nicol krijgt gelijk

Volgens Yvonne Coldeweijer is er zeker zoiets als "impliciete toestemming" dat wil zeggen dat wanneer je toelaat dat je wordt gefilmd je automatisch toestemming geeft dat die beelden worden gebruikt. Dat betekent alleen niet dat die beelden vervolgens onbeperkt en voor altijd gebruikt mogen worden.
Volgens een spion van Coldeweijer zou Peter Gillis "namens" iedereen destijds de quitclaim hebben getekend. Dat is natuurlijk niet rechtsgeldig. Je kan namelijk voor iemand anders' portretrecht tekenen.

Redelijk belang

Belangrijker dan de quitclaim nog is eigenlijk het feit dat haar advocaat nu een beroep wil doen op "redelijk belang". Er loopt momenteel een mishandelingszaak en de publieke opinie wordt ten nadele van Nicol gevormd. Dat zou volgens haar advocaat allemaal zwaarder wegen dan of er wel of niet een quitclaim is getekend.

Nicol wordt op negatieve wijze weggezet

De OnlyFans-ster nam een advocaat in de arm en die zei: “Als slachtoffer wordt zij in de verschillende afleveringen, die enkel amusementswaarde (blijken te) hebben, op een negatieve wijze weggezet. Dit kan moeilijk anders worden gezien dan als victim blaming . Haar eer en goede naam worden door verschillende opmerkingen ook aangetast.
Nicol wordt regelmatig nog neergezet al golddigger en er wordt vaak lachend en gekscherend over haar gedaan, ze wordt heel vaak nog negatief genoemd of in beeld gebracht.”

Bekijk hier de beelden:

screenshot 27 6 2023 16 16 14
screenshot 27 6 2023 16 17 18
screenshot 27 6 2023 16 17 35
screenshot 27 6 2023 16 17 27
Bron: Instagram