screenshot 09 12 2023 20 02 49 censored

Nieuwe foto's Sunneklaas gelekt door anonieme Amelanders (Beelden)

Algemeensep 09 2023, 13:05
Het Sunneklaas feest staat flink onder vuur in de media en iedereen heeft het erover. Powned ging langs om te kijken wat voor feest het is maar dat liep helemaal uit de hand. Amelanders die aanwezig waren hebben nu nog meer foto's gedeeld met Powned, zo meldt de omroep.

Mysterieuze foto's van Sunneklaas

Powned deelt deze foto's en dat ziet er allemaal best bijzonder en heel mysterieus uit, mensen hebben allerlei verschillende pakken met maskers aan. Je krijgt hierdoor een stukje sfeer mee. De foto's zijn dus ingestuurd door mensen van het eiland, die anoniem willen blijven. Het was volgens Powned niet de bedoeling om een traditie te verpesten, ze wilde verslag doen. Het zou allemaal goed bedoeld zijn.

Mede-eilanders spreken schande

Het is helemaal uit de hand gelopen tijdens de confrontatie van Powned met de Amelanders maar nu lijken mede-eilanders zich uit te spreken. Volgens Powned zijn er meerdere mensen van het eiland die contact met ze hebben gezocht en schande spreken. Wat wel zorgwekkend is, is volgens Powned het commentaar van de anonieme Amelander over het feest: "Het is een seksfeest. Eeuwenoude rituelen. Geen handhaving? De Beer! Is iedereen meerderjarig? Ongehuwde jonge vrouwen! Ingeslagen ruiten. Eiland der demonen. Toevallige agressie? Koeienhoorn = fallussymbool. Vruchtbaarheidsrituelen. Blijf zoeken. Je doet goed werk". Of iemand dit overdrijft naar Powned is niet bekend maar op de foto's krijg je in ieder geval wat mee.

Presentator Powned aangevallen vanwege Sunneklaas

‘Een ware knokploeg stond klaar om PowNed te ontvangen en zelfs van de weg te rammen. De politie stond erbij en keek ernaar. Een evacuatie op aandringen van minister Dilan Yesilgöz mislukte en de burgemeester speelde verstoppertje. Wat een bizarre situatie!’ aldus de omroep zelf. Een paar dagen eerder was Parsa er met een filmploeg om de stemming te proeven op Ameland en meer over het feest te weten te komen. Alle inwoners. en zelfs de burgemeester, wilden echter niets erover zeggen, wat hem natuurlijk des te nieuwsgieriger maakte. De cameraploeg ging dus kijken en werd belaagd.

Bekijk hier links van enkele beelden

Bekijk hier alle foto's die naar Powned zijn gelekt

Bron: Powned, YouTube