nikkie plessen photoshop blunder

'Nikkie Plessen woedend om plastic tasje van 10 cent' "Weet je wel wie ik ben?"

Algemeenjul 02 2023, 12:52
Nikkie Plessen is een succesvolle ondernemer met volgens Quote 33 miljoen op de bank. Dit fortuin heeft ze vergaard met haar kledingmerk die door heel Europa in de winkels ligt onder de naam NIKKIE Fashion. Daarnaast is ze wekelijks te vinden aan de desk van Rtl Boulevard waar ze modetips deelt.

Nikkie Plessen uit haar plaat

Juicechannel meldt dat Nikkie een tasje voor 10 cent véél te ver vindt gaan: “ Jaren geleden werkte ik in een bakkertje in Amsterdam waar half bekend Nederland kwam. Nikkie kwam elke week zo’n beetje. Ze kwam weer een keer en had geen tasje bij zich. Toen was net de regel ingegaan van ‘betalen voor plastic tasjes’. Mevrouw had voor heel veel geld ontbijt en lunch gescoord maar had geen tas bij zich, maar had al afgerekend. Dus ik zei: ‘Dat wordt dan nog 10 cent.’ Helemaal uit d’r plaat. ‘ Ik koop wekelijks voor zoveel geld aan brood, weet je wel niet wie ik ben?". Als de persoon in kwestie had geweten wie Nikkie was dan was die 10 cent er vermoeden dat als diegene had geweten wie Nikkie was, dat ze wel wisten dat die 10 cent er prima vanaf kon gaan.

Nikkie Plessen beautylijn

Nikkie Plessen zou met haar beautylijn de plank volledig mis hebben geslagen volgens velen. Ze presenteerde de lijn als ‘inclusief’ terwijl het grotendeels is gemaakt voor lichtere vrouwen. Later reageerde het merk dat de foundations zijn bedoeld om te mengen voor mensen met een donkere huidskleuren. Het bedrijf kon de kritiek niet waarden. De een na de andere persoon werd zonder pardon verwijderd of geblokkeerd.

Bekijk hier de beelden

nikkie plessen tasje 2 jpg foto 576x1024
Bron: IG juicechannel