screenshot 10 8 2023 15 23 22

Noor 'Queen of Jetlags' carrière stort in na affaire met Thijs Römer?!

Algemeenjul 30 2023, 10:59
Noor de Groot, ook welbekend als 'Queen of Jetlags', ziet haar carriére langzaam instorten. Onlangs werd er bekendgemaakt door haar eigen man, dat zij inderdaad een affaire had met Thijs Römer. Dit is haar duur komen te staan.

Geen samenwerkingen

Noor komt wel voor een koude kermis thuis. Na de onthullingen over haar affaire met de spraakmakende Thijs Römer, houden bedrijven hun handen van haar af en zetten ze de samenwerkingen stop. “Ik hoorde net dat partijen zich aan het terugtrekken zijn, en niet meer met haar willen samenwerken, omdat ze in opspraak is vanwege haar affaire met Thijs Römer”, aldus Yvonne Coldeweijer.
Ze zou een samenwerking hebben met het bedrijf 'Dindi Home'. Hiervoor zouden ze samen een dekbedovertrek collectie uitbrengen. Maar door de negativiteit zien ze er toch maar van af.

Affaire

Het vermoeden was er een tijdje nadat Noor 'Queen of Jetlags' met Thijs Römer werd gespot. Yvonne Coldewijer kwam erachter, dat de twee het vaker gezellig hebben gehad en zelfs al een affaire hebben gehad. Vervolgens heeft haar man Sander, de geruchten bevestigd en verklaarde dat Noor heeft toegegeven.
screenshot 10 8 2023 15 23 22 1024x635

Huwelijk

Haar man Sander lijkt Römer de schuld te geven en heeft ook besloten om haar niet te verlaten.
“Het vreemdgaan is bij één keer gebleven. Ik vond het het niet waard om daarvoor mijn huwelijk en mijn kind voor de bus te gooien. Dat is mijn persoonlijke afweging geweest.” Thijs was in 2019 zélf getrouwd met Igone de Jongh. Sander is goed bevriend met hem en meldt: “Thijs is wie hij is. Dat is bij iedereen duidelijk en dat mijn vrouw daar in is getrapt is super tragisch. Dat is wat het is. Wij hebben hier achttien maanden geleden al een punt achter gezet.”

Bekijk hier de video

"}])