peter gillis

Peter Gillis vlucht Nederland uit met Wendy, Koopt mega penthouse! (Video)

Algemeenmrt 16 2023, 18:31
Peter Gillis is weer veel in het nieuws vanwege het nieuwe seizoen Massa is Kassa, zijn nieuwe vriendin Wendy en alle gedoe rondom ex Nicol. Het is logisch als het hem een beetje te veel wordt: Peter heeft nu een nieuwe penthouse gekocht om Nederland te ontvluchten.

Peter Gillis vlucht Nederland

Daar kan hij heerlijk genieten in de zon met zijn nieuwe liefde Wendy. Het gaat weer om een mega grote woning, zoals we wel vaker zien als Peter een nieuwe koopt.

Koopt penthouse

Peter meldt erbij: "Nederland ontvlucht voor de oplevering van mijn net gekochte penthouse met zeezicht! Waar ik straks met mijn schatje kan gaan genieten"
Nicol bereidt zich met advocaat Sébas Diekstra op een grote zaak tegen Peter: "Wij kunnen bevestigen dat Nicol nog aangifte zal doen van de feiten waarvan zij slachtoffer is geworden. Het Openbaar Ministerie heeft zelf al voor één situatie besloten om tot vervolging over te gaan."
"Nicol zal samen met haar advocaat de aangifte gaan doen en de grote hoeveelheid beschikbare bewijsmiddelen overdragen aan de politie. Op dit moment richten wij onze aandacht op Nicol om te zorgen dat zij zo goed als mogelijk wordt begeleid bij dit proces. Een meer uitgebreide reactie bewaren wij voor een later moment."

Bekijk hieronder de beelden van Peter en zijn nieuwe penthouse:

Via Shownieuws, IG