screenshot 14 8 2023 20 27 51

Politie-inval bij Samantha "Barbie" de Jong?!

Algemeenjun 20 2023, 18:49
Barbie heeft al een tijdje niet veel van zich laten horen. Ze post al drie maanden niets meer op Instagram. Nu laat juicepagina Reality_fbi weten dat de politie afgelopen weekend een inval wilde doen bij haar thuis... "Dit weekend rukte de politie uit om een dader van een steekpartij in de kraag te vatten", schreven ze op Instagram.
Ooit deed ze mee aan het legendarische programma Oh Oh Cherso, dat een Nederlandse versie van Jersey Shore zou worden. De Haagse blondine kreeg al snel haar eigen reality-series, maar die bekendheid leek haar later meer slecht dan goed te doen.

Politie-inval bij Barbie

De laatste maanden horen we vrij weinig van haar. De laatste keer dat dat het geval was, zat ze in een afkickkliniek. Volgens een bron van Reality_fbi deed de politie meerdere invallen: "Onder andere bij Samantha de Jong (Barbie). Toen de politie de deur niet open kreeg werd er om specialistisch gereedschap gevraagd die er voor moest zorgen dat de deur uiteindelijk open moest gaan. Uiteindelijk is de politie niet binnen geweest."
De verloofde van Samantha schijnt overigens een criminele achtergrond te hebben.
Het is vooralsnog onduidelijk of de politie de dader van de steekpartij te pakken heeft. Verder horen we nog steeds niets van Barbie zelf. Een tijd geleden leek ze in de prostitutie te werken. Later zei ze dat ze dat onder dwang deed.

Bekijk hier de beelden:

whatsapp image 2023 08 14 at 194231 576x1024
Bron: Instagram