quincy promes

Quincy Promes veroordeeld: 1,5 jaar Cel in! Quincy Reageert!

Algemeenapr 12 2023, 9:21
Quincy Promes, voetballer bij Spartak Moskou maar van Nederlandse komaf, moet waarschijnlijk 1,5 jaar gaan brommen in de cel. Hij is veroordeeld voor zware mishandeling van zijn neef. Verder moet hij zijn neef 7000 euro schadevergoeding betalen.

Geen spijt

Het opvallende is dat de voetballer weigerde spijt te betuigen. Als hij dat deed, was zijn straf waarschijnlijk een half jaar lager geweest. Bovendien kwam hij niet opdagen bij zittingen en schoof hij de schuld af op iemand anders. Tijdens gesprekken met familieleden zou hij zelfs trots zijn gebleken op het "herstellen van de familie-eer".

Quincy Promes ruzie

In de nacht van 24 op 25 juli in 2020 vond het steekincident plaats in Abcoude. Om de verjaardag van de broer van Quincy Promes te vieren, organiseerden ze een feest in de loods van het kledingbedrijf van de speler. Aan het eind van de avond kregen de voetballer en zijn neef ruzie. Uiteindelijk stook hij zijn neef in de knie.

Zware mishandeling

Volgens de rechtbank was er geen sprake van poging tot doodslag of poging tot moord, maar wel van zware mishandeling. Quincy Promes moet veel kracht hebben gebruikt voor de aanval. Het mes sneed namelijk in een pees van het been van de neef. Die waarschijnlijk de rest van zijn leven hieraan zal moeten lijden.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Twitter
"}])