screenshot 31 10 2023 14 37 23

Rapper Jack bekogeld met bier in Melkweg "Amsterdam Hooligans" (Beelden)

Algemeenaug 31 2023, 11:38
Een vervelend incident voor rapper Jack in de Melkweg in Amsterdam. De rapper werd bekogeld met bier door een groep mannen in het publiek.

Jack bekogeld met bier

Het zou gaan om Ajax hooligans die blijkbaar ook in de zaal aanwezig waren. Jack is namelijk Rotterdammer en voor Feyenoord. Hij bracht o.a. een ode aan zijn club uit met "Voor Onze Club". De groep was dus van plan hem te confronteren daarover.

"Amsterdam Hooligans"

Te horen is hoe een groep "Amsterdam, hooligans" roept. Daarna is te zien hoe ze bier gooien en iemand van het podium meteen op de gooiers springt om ze aan te pakken. Chaos ontstaat als Jack zelf ook wil springen in het publiek. De mannen worden uiteindelijk de zaal uitgezet en de show kan gewoon door.

Jack reageert

Jack zegt over het incident: "Ik was daar met mijn vrienden en ik heb van tevoren uitgelegd dat we geen hooligans zijn. Ik ben geen hooligan en mijn vrienden zijn geen hooligan, dat zijn soldaten. Er was geen politie en er was geen dertig man beveiliging. Ik heb een paar biertjes gekopt en daarna zijn een paar vrienden van mij de zaal in gevlogen. Daarna is het cool geweest."

Bekijk hier de beelden

Via Instagram, Rapnieuws, YT