selma

'Selma Omari gelekte pikante video' blijkt fake! "Ik ben het niet! Stop hiermee!" (Video)

Algemeensep 19 2023, 17:08
Een pikante video van wat Selma Omari moet voorstellen gaat rond op het internet. Het filmpje blijkt echter nep. Selma is er van op de hoogte en heeft gereageerd in een video met een oproep.

Selma Omari gelekte pikante video'

Selma zegt dat ze het naar vindt dat mensen het blijkbaar stoer vinden om haar naam te noemen onder een video van een 18+ actrice die op haar lijkt. Ze benadrukt dat het hier om een fake video gaat, en dat zij dus niet te zien is zoals mensen beweren: "Het is niet stoer ofzo. Stop hiermee! It's not me, it will never be me!"

Video blijkt fake

Selma roept op dat mensen onmiddellijk moeten stoppen met het verspreiden van deze video. Maar ze vindt ook dat mensen moeten stoppen met zulke filmpjes te verspreiden in het algemeen. Het is niet leuk voor degene die gefaked wordt, maar ook niet leuk voor degene die wél in de video te zien is.
Eerder werden o.a. Bridget Maasland en Monica Geuze slachtoffer van een neppe of deepfake pikante video. En onlangs nog presentatrice Welmoed Sijtsma, die een klacht indiende, waarna de maker voor de rechter moest verschijnen.

Bekijk hier de video

screenshot 19 10 2023 19 11 24
Via IG, YT