snoop

Snoop Dogg laat zich in Feyenoord shirt zien op foto, vlak na rellen Ajax! Ophef ontstaat (FOTO)

Algemeenjun 25 2023, 13:25
Snoop Dogg heeft voor wat ophef gezorgd met een zeer opvallende post gisteren avond. De rap legende postte namelijk een foto van zichzelf gekleed in een Feyenoord shirt. Het moment waarop zorgt dus voor de ophef: vlak na de rellen in Amsterdam in verband met de crisis bij Ajax en de afgelaste klassieker.

Snoop Dogg in Feyenoord shirt

De rellen bij de Johan Cruijff ArenA hebben blijkbaar wereldwijd voor headlines gezorgd, of het moet een hele toevallige post van Snoop zijn geweest. Het gaat om een foto van Snoop in een Feyenoord shirt gemaakt een paar dagen geleden tijdens een show in Ahoy Rotterdam.

Ahoy Rotterdam show

Snoop steunde daarmee de club van de stad waar hij aan het optreden was Feyenoord. De Rotterdammers speelden precies op dat moment ook tegen Celtic in de Champions League. Veel Ajax fans reageren boos op Snoop omdat hij tijdens zijn optredens in Amsterdam de voorbije jaren in een Ajax-shirt verscheen.

Ophef

Snoop kan rekenen op veel positieve reacties van Feyenoord fans die helemaal los gaan, maar er zijn ook boze berichten van Ajax fans te lezen zoals: "wow another legend that to unfollow and stop supporting because they opened their dumb mouth about stuff they don’t understand. Shame."
De rapper staat er om bekend de shirts van de clubs te dragen van de steden waar hij optreedt.

Bekijk hier de foto, reacties en Snoop in Ajax en Feyenoord shirts:

screenshot 25 09 2023 17 29 26
105857 snoop dogg in ajax shirt en giel door ilja meefout 300x300 snoop dogg in ajax shirt en giel door ilja meefout 300x300
Via Telegraaf, IG Snoop, 3FM