ontwerp zonder titel 6 16

Vriend van Jutta Leerdam ontkent cocaïnegebruik "Ik ben gewoon bezweet" (Beeld)

Algemeenaug 26 2023, 15:55
Jake Paul heeft onlangs aantijgingen van cocaïnegebruik na de bokswedstrijd van zijn broer Logan in de ring ontkend. In zijn meest recente YouTube-video weerlegt hij deze beweringen met een flinke dosis humor.

Hij lacht om de aantijgingen

Hij neemt de aantijgingen totaal niet serieus. In een video omringt hij zichzelf met blikjes Coca-Cola en gooit hij wat poeder in de lucht als een knipoog naar LeBron James. Hij vraagt zijn vrienden op een speelse manier of ze wat 'Coke' willen, terwijl hij doet alsof hij onder invloed is. Maar al snel wordt hij serieus en legt uit dat zijn gebaar slechts te wijten was aan het feit dat hij een zweterig persoon is.

Jutta steunt Jake

Jutta steunt hem door te benadrukken dat ze uit eerste hand heeft gezien hoe serieus hij met zijn gezondheid omgaat. Ze roept critici op om te stoppen met het creëren van een verkeerd beeld van hem.

Speculaties drugsgebruik Jake

De speculaties over drugsgebruik begonnen toen hij op camera werd gezien terwijl hij aan zijn neus krabde terwijl hij achter zijn broer stond. Velen beschuldigden hem erop sociale media van cocaïne te gebruiken. Hij ontkent echter deze beweringen en benadrukt dat het simpelweg te wijten was aan zijn bezwete neus. "Kijk, dit is het ding, ik sta daar in de ring om mijn broer te steunen," voegde Paul toe. "Met veertig volwassen mannen om me heen, iedereen hijgt en zweet, ik schreeuw, 'Je hebt geluk dat ik je niet heb neergehaald,' en ik ben letterlijk doorweekt van het zweet," zei Paul.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Youtube