ronnie flex

Ronnie Flex lijkt volledig van de kaart op podium in Rotterdamse club?!

Algemeenjul 27 2023, 7:19
Ronnie Flex leek niet helemaal lekker te gaan in de Rotterdamse club Thalia. Samen met rapper Caza trad hij op. Maar dit ging niet helemaal zoals gepland.

Van de kaart

Bezoekers wisten gisteren niet wat hen overkwam. Ze dachten dat Ronnie Flex, het dak eraf zou zingen, maar er kwam geen behoorlijke noot uit. Juicechannel deelden de beelden van bezoekers op het kanaal. "Ronnie Flex had er gisteravond ook goed naar zijn zin in Club Thalia", schrijft het kanaal.
Op de beelden is te zien, dat hij niet helemaal helder is. De rapper klampt zich vast aan Caza en probeert er nog wat van te maken. Dit lukte niet helemaal. Het lijkt erop dat hij onder invloed is en maar nog net kan staan.
screenshot 2021 04 22 140355

Van het podium gehaald

Uiteindelijk leken ook mensen achter de schermen door te hebben, dat het niet helemaal lekker ging met de rapper. Op andere beelden is te zien - die het kanaal deelt - dat iemand van zijn entourage, het wel mooi geweest vindt. De rapper wordt van het podium getrokken en wankelt mee. Wat er precies aan de hand was, is nog niet duidelijk. De show moet door en dat deed Caza dan ook.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram
"}])