screenshot 2023 06 22 at 095230 e1687965021346

Peter Gillis krijgt ruzie met vriendin Wendy's concurrent "Ach meid.." (Video)

Algemeenmrt 28 2023, 15:10
Peter Gillis heeft het opgenomen voor zijn vriendin Wendy van Hout. Wendy heeft een eigen webshop waar ze kleding verkoopt maar Peter heeft nu ruzie met een concurrent van Wendy.

Peter Gillis krijgt ruzie

Wendy heeft blijkbaar een negatieve review gekregen en haar vriend kon niet anders dan zelf reageren. Peter meldt in een comment over de concurrent van Wendy. ,,Ach meid jij schrijft ook positief over de rommel van Mamatosti! Dus hoe geloofwaardig ben jij"

Wendy concurrent

De eigenaresse van de concurerende webshop heeft inmiddels ook gereageerd en haalt uit: ,,Zeg Peter Gillis, waar zijn we nou helemaal mee bezig?” Ze heeft er geen begrip voor en vraagt of het Peter wel echt is ,,Wendy, zit jij achter dit account? Je noemt het rommel, terwijl het uit hetzelfde World Fashion Centre komt als waar jij inkoopt. Zegt ook wat over jou spullen.”
Ze vindt het treurig, en zeker als het Wendy zou zijn: "Jammer dat ze het niet onder haar eigen naam durft te schrijven. Triest, heel triest. En Peter, ben jij dit: goed voorbeeld, oordelen op één kant van het verhaal.”

Bekijk hier de video