'Broer van Lil Tay maakt nieuw account aan'?! "Wij zijn niet dood!" (beeld)

Algemeenjun 16 2023, 14:38
De broer van Lil Tay en de influencer zelf zouden zijn overleden. Dat stond in een post op haar officiële Instagram account. Nu blijkt er iemand te beweren dat hij die broer is met een nieuw Instagram account. Hij zegt niet alleen dat hij zelf nog in leven is, maar zijn kleine zusje ook! Hun overlijden werd al in twijfel getrokken, omdat politie noch management het verhaal konden bevestigen. De vragen blijven maar komen, terwijl deze mysterieuze zaak voortduurt.
Lil Tay was of is namelijk in een rechtszaak verwikkeld die te maken heeft met de voogdij en zorg van haar ouders. Volgens haar vader zou haar moeder haar uitbuiten. Zo zou ze haar dwingen controversiële content te maken om zo viraal te gaan en geld te verdienen. Een rechter besloot dat de rapper/influencer bij haar vader in Canada moest gaan wonen. Dit was zo'n vijf jaar geleden en sindsdien is er vrij weinig van haar of haar situatie vernomen.

Lil Tay nog in leven?

Totdat gister haar officiële account mededeelde dat zij en haar broer zijn overleden. Maar nu is er dus een ander Instagram account dat beweert dat hij de broer van Lil Tay is en dat ze beiden nog in leven zijn.

"Waren onze zaak aan het winnen"

"Voor de duidelijkheid, ik ben niet dood", schrijft hij. "Ik heb geen toegang meer tot het Instagram-account van Lil Tay. Mijn zus en ik waren onze zaak aan het winnen, het duurde nog een paar dagen voor we alles terug zouden krijgen, al haar social media en we met de waarheid naar buiten zouden komen.
Hij herhaalt: "Ik en Tay zijn niet dood. Mijn ouders willen ons van het internet af hebben, maar we gaan niet weg. Dit is ons nieuwe account, voor nu. Ze verspreiden desinformatie. (...) Zij zijn de enige met toegang tot het account. Geloof het niet. Onze ouders hebben alles afgepakt en hebben Tay hard mishandeld."

Bekijk hier de video

screenshot 10 8 2023 16 24 13 1024x487
Bron: Instagram