monica 2

Monica Geuze zorgt voor twijfel borstverkleining met bikini video

Algemeenmrt 29 2023, 14:56
Monica Geuze blijft de gemoederen bezig houden online, met haar eigen line bikini's. Ze was de laatste tijd ook vaak in het nieuws over haar date met Rijk Hofman en onlangs een borstverkleining. Nu is ze op vakantie, echter alleen, en is er twijfel over haar borstverkleining in de comments.

Monica Geuze bikini

Monica laat haar volgers meegenieten met een Get Ready With Me- bikini video en gaat viraal. In de comments gaat het o.a. over haar make up, zonnebril en meer, maar ook vragen mensen zich af of ze wel echt een borstverkleining heeft laten doen.

Borstverkleining

Haar volgers starten dan ook een discussie over de verkleining en menen dat het niet echt te zien zou zijn: "Ze had toch een verkleining gedaan?".... "besef ze heeft ze eruit laten halen, ze zei dat ze nu klein zijn".... "Dat was geen verkleining"... "Wat heb je precies verkleind? Je wenkbrauwen? Je teennagels?".....
Monica zei onlangs over de operatie: "De siliconen zijn eruit gehaald, mijn borsten zijn gelift, dus die tepel is eraf gehaald, er weer op genaaid en er is een nieuw silicoon in gegaan" "Ik merkte dat mijn linkerborst de hele tijd pijn deed en veel meer trok dan de rechterkant."

Bekijk hier de beelden:

screenshot 29 5 2023 17 38 54
screenshot 29 5 2023 17 39 27
Via Tiktok