ontwerp zonder titel 10 1

Zus van Thijs Römer verbreekt stilzwijgen! Neemt het op voor broer

Algemeensep 23 2023, 12:51
De zus van Thijs Römer, Nienke heeft in het weekblad Weekend voor het eerst gereageerd op de celstraf van Thijs. Ze wil haar broer blijven steunen.

Zus van Thijs Römer reageert

Nienke Römer de zus van Thijs geeft aan dat zij haar broer blijft steunen ondanks alles. Zijn zus Nienke zegt in een interview met weekblad Weekend het volgende: Uiteindelijk vind ik: familie is familie en uiteindelijk steun je elkaar” vertelt ze. Ze benadrukt dat het ingewikkeld is: "Dit soort situaties zijn ingewikkelde dingen en dan merk je hoe sterk je bent met elkaar of niet. En hoe stevig je basis is als gezin. We hebben gelukkig gemerkt dat die heel stevig is".

Nienke heeft een goede band met Thijs

Nienke benadrukt dat haar band met haar broer nog steeds liefdevol is: "Het is gewoon liefdevol, we hebben een goede band. We gaan elkaar niet de les lezen". Ze vindt dat iemand niet het lelijkste is wat hij doet: "Dat is niet wie diegene is, dat is één van de dingen die diegene heeft gedaan. Ik richt me liever op de andere delen".
Nienke vindt de scheiding tussen Thijs en Igone verdrietig. "Ik vind iedere scheiding altijd verdrietig. Thijs en ik zijn natuurlijk zelf kinderen van gescheiden ouders, dus je hoopt altijd dat het niet zo gaat. Zeker voor de kinderen is dat altijd fijner.”

Bekijk hier de beelden

Bron: DenD, Instagram, Weekend, Beeld: BSR Agency