yadelauren 2048x1141 1

Yade Lauren heeft relatie met deze rapper?! Dit zou bewijs zijn.. (FOTO)

Algemeenmei 26 2023, 11:20
Yade Lauren is op het moment een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Haar succes heeft ze onder andere te danken aan haar unieke stemgeluid en haar betoverende uitstraling. Met haar magische klanken en rauwe teksten pakt ze de ene hit na de andere. Niet heel raar dus, dat iedereen benieuwd is naar haar liefdesleven.
Een van de scherpste onder de juicekanalen, reality_fbi, deelt iets opvallends uit de comments van de laatste post van de zangeres. In een storypost op Instagram schrijven ze dat er mogelijk iets lijkt te spelen tussen haar en een rapper. Deze man zou onderdeel zijn van het rapcollectief waar ook Frenna in zit.

Yade Lauren en deze rapper

Het zou gaan over de rapper Jandro, die onderdeel is van SFB. Strictly Family Business is een rapcollectief dat onder andere Frenna groot heeft gemaakt. Naast Frenna (Francis Edusei) en Jandro (Alejandro Hak), bestaat de groep verder nog uit Priceless (Jackie Osei) en KM (Kaene Marica).
Reality_fbi viel het op dat Jandro onder de nieuwste post van Yade Lauren reageerde dat hij "van haar" is. Door onder haar foto "Also mine" te reageren, wekte hij de interesse van de juicepagina. Het zou natuurlijk niks kunnen betekenen. Maar vaker hebben juicekanalen dit soort gedrag al heel snel goed en bij het goede einde.

Bekijk hier de beelden

screenshot 5 7 2023 13 32 48
screenshot 5 7 2023 13 32 34
screenshot 5 7 2023 13 32 56

Zeldzame foto zonder zonnebril van mogelijke fling Yade Lauren:

screenshot 5 7 2023 13 27 29

Foto van Yade waaronder hij reageerde:

Meer video's:

Bron: Instagram