Skip to main content

Recent heeft Playboy in Nederland een comeback gemaakt door weer bekende Nederlandse vrouwen op de cover te hebben, zoals Jaimie Vaes en Nicol Kremers. Bridget Maasland heeft in 2006 in de Playboy gestaan. 17 jaar later onthuld Bridget welk bedrag ze kreeg voor de pikante fotoshoot.

Dit verdiende Bridget Maasland met de Playboy fotoshoot

Bridget Maasland stond in 2006 op de cover van de Playboy. Ze vertelt dat ze in de Playboy stond omdat ze samen met Katja Schuurman het programma “Katja vs Bridget” maakten voor het goede doel. Ze vertelt in ‘Aran on Tour’ dat ze zoveel mogelijk geld wilde binnenhalen. Aran Bade, bekend van RTL Boulevard, vraagt aan Bridget vervolgens wat ze heeft verdiend met haar Playboy shoot. Ze vertelt dat ze daar geen uitspraken over mag doen. Aran vraagt door en noemt het bedrag, 50 duizend. Bridget moet vervolgens lachen en vertelt dat het in ieder geval om een stuk meer geld ging dan dat. “Dat waren echt goede tijden nog”

Bridget Maasland Playboy 2006

Bridget was in 2006 32 jaar oud en lijkt in goede in shape te zijn. In 2020 tijdens de lockdown plaatst ze de cover op haar Instagram en schrijft erbij: “Dan maar weer bankhangen 😂”. Op de foto is namelijk liggend te zien op een bank. De foto is 24.000 keer geliked en werd veel op gereageerd. Iemand schrijft: “Nummer 1 beauty ❤❤❤❤❤” “Je blijft een mooie vrouw 😍❤️” “Wow prachtig” en iemand anders heeft de Playboy uit 2006 zelfs nog “Oude Playboy foto! Heb hem nog😉👌”.

Nicol Kremers in Playboy

Onlangs stond Nicol Kremers nog in de Playboy. Ze vertelt over haar shoot: “Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend. Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule”. Hoewel ze wel wat ervaring heeft zonder kleren poseren, zegt ze dat dit iets anders is en het een spannende shoot voor haar is: “Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied. Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders”.

Bekijk hier de beelden

Meer van Bridget:

Bron: Instagram, RTL Boulevard, Playboy, Beeld: BSR Agency