Skip to main content

Er gaat een video viraal waarin een dj uithaalt naar zijn ex. Het is een extreem ongemakkelijk moment voor zowel de dj als zijn ex wanneer hij haar de club binnen ziet komen en besluit haar te exposen via de microfoon. De video is inmiddels miljoenen keren bekeken.

Dj ziet ex-vriendin club binnenkomen

De DJ heeft de bewuste video gedeeld op zijn TikTok. In de video is te zien dat hij achter zijn laptop staat totdat hij ziet dat zijn ex binnenkomt en hij het waarschijnlijk niet kon laten om daar iets over te zeggen. Zijn ex loopt namelijk naar binnen met de gast waarmee ze is vreemdgegaan. De DJ schrijft bij de video op TikTok “Wanneer je ex zojuist binnenkomt in de bar.” Hij speelt vervolgens een kort stukje van het nummer WAP waarin je volgende tekst hoort: “Er zijn h***en hier.” Het is duidelijk dat hij nog kwaad is op zijn ex.

Veel reacties op actie van DJ

De TikTok video is inmiddels 9 miljoen keer bekeken en 1 miljoen keer geliket. Er wordt massaal gereageerd op de video. Iemand schrijft: “Ik kijk de komende 2 minuten naar ALLE uitgangen 👀😂” “Ik vind het geweldig hoe persoonlijk het werd” “Hoe goed voelde dat moment!?”. Op de video is te zien dat er twee dames voor de DJ staan en ze lijken hem te steunen: “De meisjes vooraan stonden meteen achter je 😂” en iemand anders vraagt zich af hoe de nieuwe vriend van zijn ex zich voelde: “Stel je voor dat de kerel met wie ze is, zegt: “Waarom gaan we weg, we zijn hier net” 😂”.

Veel mensen nemen het op voor de DJ en begrijpen goed waarom hij op deze manier reageerde. Veel reacties gaan over de bewuste ex: “Ik probeerde het meisje te vinden dat op weg was naar de uitgang 💀🤣” “😆 Ik probeer in te zoomen en te zien wie er weggaat” en iemand schrijft: “Dit is het mooiste wat ik ooit heb gezien😂👏.”

Bekijk hier de beelden

@dj_artie_v She left right away 😆 #boston #bostondj #djs #funny #bostontiktok #fyp #tiktokdj ♬ original sound – Artie V

Bron: Tiktok, VKmag